Registrační pokladny a POS

www.registracni-pokladny.com

Obchodní pokladny

Registrační pokladny pro běžné provozy obchodů, jako jsou hračkárny, cukrárny, drogerie, prodejní stánky, textil apod.

Restaurační pokladny

Restaurační registrační pokladny umí navíc oproti obchodním registračním pokladnám více otevřených účtů, tedy typický provoz pro objednávkový systém prodeje restaurací a kaváren, kde host platí až po konzumaci.

Dotykové pokladny

Dotykové registrační pokladny a POS jsou moderním způsobem řešení evidence prodeje v obchodě, fitcentru, sportovním areálu, ale ideální i pro novinový stánek kvůli superrychlému ovládání a možnosti přizpůsobení danému typu provozu. Více

Softwarové pokladny

Registrační pokladna Euro 200

Registrační pokladny jako počítačový software jsou typické pro dnešní moderní ekonomické systémy, jako třeba Money S3. Je to uživatelské rozhraní přizpůsobené provozu přímého prodeje.

Prodej registračních pokladen

Zabýváme se prodejem a předprodejní konzultací. Pomůžeme Vám zdarma vybrat ten nejvhodnější pokladní systém pro Vás a Vaši provozovnu.

Pronájem pokladen

Potřebujete EET registrační pokladnu jen na krátkodobou akci a nechcete pořizovat novou? Využijte naší nabídky pronájmu registrační EET poklady. Objednat pronájem pokladny můžete ZDE.

Instalace a zaškolení

Zakoupenou pokladnu Vám nainstalujeme a naučíme Vás s ní pracovat

Záruční a poprodejní servis

K zakoupené a nainstalované pokladně Vám dáme kontakt, na který se vždy dovoláte, pokud budete mít problém s již provozovanou pokladnou.